Νέα & Ενημέρωση | Παρουσίαση | Η εταιρεία | Υπηρεσίες | Διαφημιστείτε | Xρήσιμα Links | Τηλεοπτικά Spots | Επικοινωνία
 |  Κατασκευαστές αλουμινίου  |  Σχετικά με το αλουμίνιο  |  Αλουμίνιο & Σπίτι  |  Προσφορές  |  Κούφωμα & Κατοικία  |  Εκθέσεις  |  Υπολογισμός UW
 
Σίτες Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Σίτες: Ο σύμμαχος του καλοκαιριού!
Οι απρόσκλητοι επισκέπτες παραμονεύουν, αλλά εσείς θα τους βρείτε προετοιμασμένοι !

Το καλοκαίρι έρχεται με γοργούς ρυθμούς, φέρνοντας μαζί του μπόλικο ήλιο και ζέστη. Τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες είναι σχεδόν μονίμως ανοιχτές, προσκαλώντας λίγη δροσιά και αεράκι. Μαζί με αυτά όμως, εισέρχονται απρόσκλητοι και άλλοι επισκέπτες. Τα κουνούπια, οι μύγες, οι σφίγγες και άλλα συμπαθητικά έντομα, «βρίσκουν ανοιχτά και μπαίνουν». Εσείς τι θα κάνετε για αυτό;

Η λύση είναι απλή και ειδικά στις μέρες μας εξαιρετικά εύκολη υπόθεση. Σίτες! Εξοπλίστε το σπίτι σας με σίτες και επωφεληθείτε από πολλά θετικά αποτελέσματα που συνεπάγονται από την τοποθέτησή τους στην οικία σας.

Αν και περισσότερο συναντούνται στις εξοχικές κατοικίες, όπου θεωρούνται απόλυτα απαραίτητες για την προστασία από πιο επικίνδυνα έντομα ή ζωύφια, όπως σκορπιούς κ.α., η αναγκαίοτητά τους έχει γίνει δημοφιλής πλέον και στις αστικές κατοικίες, χάρη στα επιπρόσθετα πλεονεκτήματά τους.

Διαβάστε παρακάτω τους διάφορους λόγους που αποδεικνύουν πόσο απαραίτητο συστατικό του σπιτιού σας μπορούν να γίνουν και γιατί.

1) Οι σίτες αποτελούν πρωτοποριακά συστήματα που σας προσφέρουν αντικωνωπική προστασία και ταυτόχρονα διέπονται και από ένα πολύ θετικό στοιχείο: την εύκολη τοποθέτηση. Η ευκολία στη χρήση είναι επιπρόσθετο πλεονέκτημα.

2) Μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχους, σε πλαίσια αλουμινίου ή σε ξύλινα κουφώματα, αναλόγως τι διαθέτετε στο σπίτι σας.

3) Διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ώστε να έχετε την ευελιξία της επιλογής, ανάλογα με το γούστο και την αισθητική σας, ή ανάλογα με τους χρωματισμούς των γενικών χώρων του σπιτιού.

4) Η λειτουργικότητα των σητών δεν είναι μονοδιάστατη. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι σίτες προσφέρουν επιπλέον πλεονεκτήματα, πέρα από την αντικωνωπική προστασία. Πιο συγκεκριμένα, η εξωτερική πλευρά τους αποτελεί εξαιρετικό μέσο σκίασης, κάτι που προσδίδει προστασία από περίεργα βλέμματα.

5) Συνήθως, στα ανοιγόμενα και συρόμενα κουφώματα, για τα ήδη ολοκληρωμένα οικήματα, οι σίτεςχωρίζονται στις ακόλουθες 2 κατηγορίες:
α) Σίτες που παραδίδονται ως «κιτ», δηλαδή τυποποιημένα σε προκαθορισμένες διαστάσεις.
β) Σίτες με διαστάσεις καθορισμένες από την εκάστοτε παραγγελία του πελάτη.

6) Όσον αφορά στα συρόμενα κουφώματα, στα νεόκτιστα οικήματα, χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, καθώς θα πρέπει να έχει προβλεφθεί η τοποθέτηση σίτας πριν κτιστεί το σπίτι, για να εξασφαλιστεί ο απαραίτητης χώρος που απαιτείται για την τοποθέτησή της.

7) Εάν θέλαμε να σημειώσουμε τους διάφορους τύπους σίτας, θα συγκεντρώναμε τις κατηγορίες που ακολουθούν:
α) Σίτες οριζόντιας / κάθετης κίνησης, Σίτες ανοιγόμενες, Ίσιες Σίτες, Πλισέ Σίτες, β)Σίτες με τηλεχειρισμό, u931 Σίτες με αλυσίδα, Σίτες ενσωματωμένες στο ρολό κ.α..

8) Με το πέρασμα των χρόνων, η ενασχόληση με τις σίτες από επαγγελματίες του χώρου, έχει φτάσει την πείρα και τη γνώση σε άλλα επίπεδα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βρίσκει ο πελάτης στην αγορά, μια πλούσια γκάμα από πιστοποιημένα και ποιοτικά προϊόντα.

9) Λόγω της έντονης ζήτησης της σίτας, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα, έχουν πληθύνει, άρα έχει αυξηθεί και ο ανταγωνισμός. Κατά συνέπεια, οι τιμές των προϊόντων παραμένουν σε επίπεδα που συμφέρουν ιδιαίτερα τους πελάτες, ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται η εξαιρετική ποιότητα και η απόδοσή τους.

Πηγή: Κούφωμα & Κατοικία

 
Αλουμίνιο & Σπίτι
Αντικατάσταση Κουφωμάτων
Τύποι Κατασκευών
Συντήρηση
Συμβουλές
Βαφές
Ρολά
Σίτες
Τζάμια
Κάγκελα


Κατάλογος Εταιρειών
Διελάσεις Αλουμινίου
Εξαρτήματα Αλουμινίου
Αντικωνωπικά Συστήματα
Μοτέρ - Αυτοματισμοί Ρολών
Ρολά Αλουμινίου
Θωρακισμένες Πόρτες
Κάγκελα Αλουμινίου/ΙΝΟΧ
Τοξωτά Κουφώματα


Τελευταία Ενημέρωση

30/11/2017 - ΝΕΕΣ ΤΟΤΕΕ & ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ


Στις 17.11.2017 δημοσιεύθηκε στο Τεύχος ΒΆ 4003 της Εφημερίδας της Κυβέρνησης η Αριθμ. ΔΕΠΕΑ/οικ. 182365 Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία εγκρίνονται οι ΤΟΤΕΕ 2017.

Περισσότερα...

21/8/2017 -Από την ερχόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατΆ Οίκον»


Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η ενεργοποίηση του δεύτερου ενδιάμεσου προγράμματος «Εξοικονομώ κατΆ Οίκον», έπειτα από κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης

Περισσότερα...

11/11/2016 - Αναβαθμισμένο το 6ο Συνέδριο Κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ
Θερμή υποδοχή και υψηλού επιπέδου φιλοξενία στην πόλη της Κοζάνης. Έπεσε η αυλαία με ιδιαίτερη επιτυχία, δίνοντας ελπίδα για καλύτερες μέρες σε ένα κλάδο που το αξίζει και "κοιτάζει μπροστά".

Περισσότερα...

Κατάλογος Εταιρειών

 
Διελάσεις Αλουμινίου
Εξαρτήματα Αλουμινίου
Αντικωνωπικά Συστήματα
Μοτέρ - Αυτοματισμοί Ρολών
Ρολά Αλουμινίου
Θωρακισμένες Πόρτες
Κάγκελα Αλουμινίου/ΙΝΟΧ
Τοξωτά Κουφώματα

Πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον

Επιδοτήσεις για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε κατοικίες
   

Εκθέσεις - Συνέδρια - Εκηλώσεις

Δείτε τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί
   

Προσφορές Κατασκευαστών

Δείτε τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί
   
   

Βρείτε μας
στο
Facebook

© 2010 - ealouminio.gr | All Rights Reserved  

Web Design & Web Development:
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου