Νέα & Ενημέρωση | Παρουσίαση | Η εταιρεία | Υπηρεσίες | Διαφημιστείτε | Xρήσιμα Links | Τηλεοπτικά Spots | Επικοινωνία
 
 |  Κατασκευαστές αλουμινίου  |  Σχετικά με το αλουμίνιο  |  Αλουμίνιο & Σπίτι  |  Προσφορές  |  Κούφωμα & Κατοικία  |  Εκθέσεις  |  Υπολογισμός UW
 
Η εταιρεία Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Πρόκειται για το νέο site του ΘΕΜΕΛΙΟ Software που λειτουργεί ως μηχανή αναζήτησης κατασκευαστών σε όλη την ελληνική επικράτεια και απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Οι επισκέπτες του site, μπορούν επιπλέον να ενημερωθούν για ποικίλα θέματα που αφορούν στα κουφώματα, να βρουν λύσεις και συμβουλές για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους αλλά και να δουν όλα τα νέα προϊόντα των παραγωγών εταιρειών.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ www.e-alouminio.gr; Το portal που λειτουργεί ως μηχανή αναζήτησης κατασκευαστών κουφωμάτων αλουμινίου σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Είναι μια αποτελεσματική μηχανή αναζήτησης, που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη / ιδιώτη να βρει τον ιδανικό κατασκευαστή, βάσει των δικών του αναγκών και απαιτήσεων, διαφημίζοντας έτσι τον κατασκευαστή στοχευμένα και με ουσιαστική απήχηση στο υποψήφιο πελατειακό κοινό του.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ; Προβολή της εταιρείας και των έργων της, γρήγορα, εύκολα και με χαμηλό κόστος, σε ένα μεγάλο πλήθος ενδιαφερομένων υποψήφιων πελατών του.    

'Αμεσα και εύκολα, τα έργα, τα στοιχεία και η εταιρική περιγραφή του, προβάλλονται και διαφημίζονται στο σύνολο των επισκεπτών. Η επιτυχία του www.e-alouminio.gr  έγκειται στην 100% στοχευμένη προβολή του κατασκευαστή στους πελάτες του.

ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ; Το www.e-alouminio.gr προάγει και διευκολύνει τη συνεργασία ιδιώτη και επαγγελματία, σε ελάχιστο χρόνο, με αμφίδρομα κερδοφόρα αποτελέσματα. Στην ουσία, με ένα κλικ, ο κατασκευαστής «μπαίνει» στο σπίτι του ιδιώτη και ο ιδιώτης στην εταιρεία του κατασκευαστή.   

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ; Με συγκεκριμένα κριτήρια απλής ή σύνθετης αναζήτησης, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ένα μεγάλο πλήθος επαγγελματιών αυτόν που με βάση τα δικά του κριτήρια και τις ανάγκες, κρίνει καταλληλότερο για συνεργασία. 

Με τη βοήθεια της Σύνθετης αναζήτησης , ο επισκέπτης ψάχνει ανά περιοχή / προάστειο με την καθοδήγηση του χάρτη της Ελλάδος. Για πρώτη φορά, στον ελληνικό κυβερνοχώρο, ο ιδιώτης βρίσκει αυτό που θέλει... και που είναι ένα κλικ μακρυά!

 
 

Κατάλογος Εταιρειών
Διελάσεις Αλουμινίου
Εξαρτήματα Αλουμινίου
Αντικωνωπικά Συστήματα
Μοτέρ - Αυτοματισμοί Ρολών
Ρολά Αλουμινίου
Θωρακισμένες Πόρτες
Κάγκελα Αλουμινίου/ΙΝΟΧ
Τοξωτά Κουφώματα


Τελευταία Ενημέρωση

30/11/2017 - ΝΕΕΣ ΤΟΤΕΕ & ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ


Στις 17.11.2017 δημοσιεύθηκε στο Τεύχος ΒΆ 4003 της Εφημερίδας της Κυβέρνησης η Αριθμ. ΔΕΠΕΑ/οικ. 182365 Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία εγκρίνονται οι ΤΟΤΕΕ 2017.

Περισσότερα...

21/8/2017 -Από την ερχόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατΆ Οίκον»


Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η ενεργοποίηση του δεύτερου ενδιάμεσου προγράμματος «Εξοικονομώ κατΆ Οίκον», έπειτα από κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης

Περισσότερα...

11/11/2016 - Αναβαθμισμένο το 6ο Συνέδριο Κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ
Θερμή υποδοχή και υψηλού επιπέδου φιλοξενία στην πόλη της Κοζάνης. Έπεσε η αυλαία με ιδιαίτερη επιτυχία, δίνοντας ελπίδα για καλύτερες μέρες σε ένα κλάδο που το αξίζει και "κοιτάζει μπροστά".

Περισσότερα...

Κατάλογος Εταιρειών

 
Διελάσεις Αλουμινίου
Εξαρτήματα Αλουμινίου
Αντικωνωπικά Συστήματα
Μοτέρ - Αυτοματισμοί Ρολών
Ρολά Αλουμινίου
Θωρακισμένες Πόρτες
Κάγκελα Αλουμινίου/ΙΝΟΧ
Τοξωτά Κουφώματα

Πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον

Επιδοτήσεις για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε κατοικίες
   

Εκθέσεις - Συνέδρια - Εκηλώσεις

Δείτε τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί
   

Προσφορές Κατασκευαστών

Δείτε τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί
   
   

Βρείτε μας
στο
Facebook

© 2010 - ealouminio.gr | All Rights Reserved  

Web Design & Web Development:
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου