Νέα & Ενημέρωση | Παρουσίαση | Η εταιρεία | Υπηρεσίες | Διαφημιστείτε | Xρήσιμα Links | Τηλεοπτικά Spots | Επικοινωνία
 
 |  Κατασκευαστές αλουμινίου  |  Σχετικά με το αλουμίνιο  |  Αλουμίνιο & Σπίτι  |  Προσφορές  |  Κούφωμα & Κατοικία  |  Εκθέσεις  |  Υπολογισμός UW
 
Παρουσίαση Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Η 20ετής εμπειρία στην αγορά των κουφωμάτων αλουμινίου αποτελεί τη βάση μιας πυραμίδας δραστηριοτήτων της πλέον καταξιωμένης εταιρείας ΘΕΜΕΛΙΟ Software. 

Το ΘΕΜΕΛΙΟ Software ξεκίνησε το 1989 να δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισμικού ειδικά για κουφώματα - πόρτες - παράθυρα. Δίνοντας λύσεις στον κατασκευαστή τόσο για να απλουστεύει την καθημερινή του δουλειά όσο και να τον αναβαθμίζει παράλληλα τεχνολογικά. Διαθέτει προγράμματα που καλύπτουν κάθε απαίτηση, από την πιο απλή που μπορεί να είναι η έκδοση προσφοράς, ως και την πιο σύνθετη που μπορεί να είναι η σύνδεση με τα μηχανήματα κοπής. Μέχρι σήμερα, έχει μηχανογραφήσει περισσότερες από 4.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.
 
 Το 2004, εισχωρεί στο χώρο των εκδόσεων με σκοπό να ενημερώσει το μεγάλο πλήθος των κατασκευαστών για θέματα που αφορούν στο αλουμίνιο και την τεχνολογία και να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο μεταξύ των εταιρειών παραγωγής και των αλουμινοκατασκευαστών. Έτσι, τον Οκτώβρη του 2004 κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος του περιοδικού www.themelio.gr με πολλές καινοτομίες και νέα στοιχεία. Στα έξι χρόνια κυκλοφορίας, ο αριθμός των συνδρομητών του περιοδικού ανέρχεται στους 2.200, ενώ συνολικά το λαμβάνουν περισσότεροι από 4.500 επαγγελματίες του κλάδου.
 
 Ένα από τα βασικά στοιχεία του ΘΕΜΕΛΙΟ Software είναι η εξειδίκευση. Θέλοντας να διατηρήσει την ακεραιότητα της έκδοσης http://www.themelio.gr/dnn/ που αναφέρεται στο κούφωμα από αλουμίνιο και προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημα πολλών εταιρειών που ειδικεύονται στο κούφωμα από PVC να επικοινωνήσουν με το ενεργό πελατολόγιο της εταιρείας, προβαίνει το 2009 στην έκδοση και διάθεση του ετήσιου οδηγού PVC GUIDE. Με αυτό τον τρόπο δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες που ειδικεύονται στην παραγωγή και εμπορία συνθετικών κουφωμάτων να προβάλλουν την εταιρική τους δραστηριότητα και τα προϊόντα τους σε ένα μεγάλο πλήθος αναγνωστών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
 
 Τον Απρίλη του 2009, ο χώρος των εκδόσεων εμπλουτίζεται με την πρωτοποριακή διμηνιαία free press εφημερίδα με τίτλο «ΚΟΥΦΩΜΑ & ΚΑΤΟΙΚΙΑ». Πρόκειται για την πρώτη εφημερίδα που πηγάζει από τον κλάδο του αλουμινίου, απευθύνεται στον άμεσα ενδιαφερόμενο που είναι ο ιδιώτης και δίνει τη δυνατότητα στον επαγγελματία κατασκευαστή αλλά και στις εταιρείες παραγωγής να προβάλλουν έργα και προϊόντα τους. Το κυριότερο όμως είναι ότι ο καταναλωτής λαμβάνει εξειδικευμένη ενημέρωση από τις πηγές του κλάδου.
 
 Πολυετής έρευνα οδήγησε το ΘΕΜΕΛΙΟ Software να προσθέσει ένα ακόμη λιθαράκι στην πυραμίδα του, δημιουργώντας την πρώτη μηχανή αναζήτησης αλουμινοκατασκευαστών στο διαδίκτυο, τον κόμβο στον οποίο περιηγείστε. Το e-alouminio.gr, όπως θα διαπιστώσετε, παρέχει στον ενδιαφερόμενο ένα πλήθος ποικίλλων πληροφοριών που αφορούν στο κούφωμα αλουμινίου, ώστε δε χρειάζεται να αναλώνει το χρόνο του σε περιπλανήσεις σε μη εξειδικευμένους ιστότοπους. Στο e-alouminio.gr μπορεί να βρει και να απευθυνθεί σε ένα αρκετά μεγάλο πλήθος κατασκευαστών κουφωμάτων, θέτοντας λίγα ή και πολλά διαφορετικά κριτήρια αναζήτησης, να ενημερωθεί για κάθε νέο προϊόν που προτείνουν οι εταιρείες παραγωγής, να επωφεληθεί από διάφορες προσφορές, να πληροφορηθεί για γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον κλάδο και πολλά πολλά άλλα… Σταδιακά το vortal θα εμπλουτίζεται με πολλές πληροφορίες και παροχές.
 
 Όλες οι υπηρεσίες και οι παροχές του ΘΕΜΕΛΙΟ Software είναι αλληλένδετες. Δε θα μπορούσε να λείπει η δυνατότητα κατασκευής site. Είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι πρόκειται για τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο άμεσης επικοινωνίας και προβολής σε μεγάλο πλήθος ενδιαφερομένων. Μπορείτε λοιπόν να εμπιστευθείτε και για αυτή σας την ανάγκη στους ειδικούς μας συνεργάτες.
 
 Ολοκληρώνοντας συμπεραίνουμε ότι το ΘΕΜΕΛΙΟ Software μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη όλων των εμπλεκόμενων μερών του χώρου των κουφωμάτων αλουμινίου και σε όλα τα επίπεδα επικοινωνίας, συνεργασίας, προβολής.
 
 Στόχος του ΘΕΜΕΛΙΟ Software είναι να διατηρήσει την άψογη επικοινωνία που έχει επιτευχθεί εδώ και 20 χρόνια μεταξύ των παραγωγών εταιρειών και των επαγγελματιών αλουμινοκατασκευαστών, να δημιουργήσει συνδετικό κρίκο και με το ευρύ καταναλωτικό κοινό και κυρίως να αναβαθμίζει διαρκώς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως προστάζει η τεχνολογία και το μέλλον που έπεται.

 
 

Κατάλογος Εταιρειών
Διελάσεις Αλουμινίου
Εξαρτήματα Αλουμινίου
Αντικωνωπικά Συστήματα
Μοτέρ - Αυτοματισμοί Ρολών
Ρολά Αλουμινίου
Θωρακισμένες Πόρτες
Κάγκελα Αλουμινίου/ΙΝΟΧ
Τοξωτά Κουφώματα


Τελευταία Ενημέρωση

30/11/2017 - ΝΕΕΣ ΤΟΤΕΕ & ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ


Στις 17.11.2017 δημοσιεύθηκε στο Τεύχος ΒΆ 4003 της Εφημερίδας της Κυβέρνησης η Αριθμ. ΔΕΠΕΑ/οικ. 182365 Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία εγκρίνονται οι ΤΟΤΕΕ 2017.

Περισσότερα...

21/8/2017 -Από την ερχόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατΆ Οίκον»


Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η ενεργοποίηση του δεύτερου ενδιάμεσου προγράμματος «Εξοικονομώ κατΆ Οίκον», έπειτα από κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης

Περισσότερα...

11/11/2016 - Αναβαθμισμένο το 6ο Συνέδριο Κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ
Θερμή υποδοχή και υψηλού επιπέδου φιλοξενία στην πόλη της Κοζάνης. Έπεσε η αυλαία με ιδιαίτερη επιτυχία, δίνοντας ελπίδα για καλύτερες μέρες σε ένα κλάδο που το αξίζει και "κοιτάζει μπροστά".

Περισσότερα...

Κατάλογος Εταιρειών

 
Διελάσεις Αλουμινίου
Εξαρτήματα Αλουμινίου
Αντικωνωπικά Συστήματα
Μοτέρ - Αυτοματισμοί Ρολών
Ρολά Αλουμινίου
Θωρακισμένες Πόρτες
Κάγκελα Αλουμινίου/ΙΝΟΧ
Τοξωτά Κουφώματα

Πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον

Επιδοτήσεις για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε κατοικίες
   

Εκθέσεις - Συνέδρια - Εκηλώσεις

Δείτε τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί
   

Προσφορές Κατασκευαστών

Δείτε τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί
   
   

Βρείτε μας
στο
Facebook

© 2010 - ealouminio.gr | All Rights Reserved  

Web Design & Web Development:
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου