Νέα & Ενημέρωση | Παρουσίαση | Η εταιρεία | Υπηρεσίες | Διαφημιστείτε | Xρήσιμα Links | Τηλεοπτικά Spots | Επικοινωνία
 |  Κατασκευαστές αλουμινίου  |  Σχετικά με το αλουμίνιο  |  Αλουμίνιο & Σπίτι  |  Προσφορές  |  Κούφωμα & Κατοικία  |  Εκθέσεις  |  Υπολογισμός UW
 
ARCH WINDOWS - ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση


Λεπτομέρειες Φωτογραφικό υλικό Χάρτης Επικοινωνία

Επωνυμία:ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
Υπεύθυνος:ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ 
Διεύθυνση:6ο χλμ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΠΑΡΑΔΗΜΗΣ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ, 69100
Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ 
Τηλέφωνο:25310 89.400 
Fax:25310 89.404 
Κινητό:6936.850.245 
Ιστοσελίδα:Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
Email:info[a]arch-windows.com 

Η Εταιρεία Κυκλικών & Τοξωτών Κουφωμάτων Αλουμινίου & PVC ARCHWINDOWS ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Ξανθόπουλο το 1991, με έδρα τον Ίμερο Κομοτηνής του Ν. Ροδόπης και βασικό αντικείμενο την κατασκευή πορτών και παραθύρων αλουμινίου.

Το 1996 η αγάπη μας για την κατασκευή με λεπτομέρεια και το μεράκι μας για κάτι καινούριο στον χώρο της δόμησης, μας οδήγησε σε δημιουργίες πιο περίπλοκες και εξειδικευμένες. Έτσι ασχοληθήκαμε με την κατασκευή τοξωτών & κυκλικών κουφωμάτων αλουμινίου, αίθριων και υαλοπετασμάτων, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και εξάπλωσε τη δραστηριότητά μας σε όλη την Ελλάδα.

Η άριστη συνεργασία μας με τους πελάτες μας, η τέλεια και γρήγορη κατασκευή, η άμεση εξυπηρέτηση και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είχαν σαν αποτέλεσμα τη γρήγορη καταξίωσή μας στον χώρο. Σε αυτό συνέβαλε η συνεχής ανανέωση του εξοπλισμού μας, που μας έδωσε τη δυνατότητα κατασκευής κουρμπαριστών κουφωμάτων, όπως τα Συστήματα Αλουμινίου Ενεργειακής Αναβάθμισης, με θερμομονωτικά προφίλ μεγάλης διατομής με φαρδύ πολυαμίδιο και μεγάλη απόδοση θερμομόνωσης.

Η κατασκευή αίθριων, υαλοπετασμάτων και παραθύρων έδωσε τη δυνατότητα επιλογής σχεδίων στους ίδιους τους πελάτες μας.

Το 2004 η Εταιρεία ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, μετά από μια ανοδική πορεία και εμπειρία στις ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο, επενδύει και στην κατασκευή κουρμπαριστών κουφωμάτων PVC, ένα υλικό άριστης κατασκευής και θερμομόνωσης, με τον εξοπλισμό νέων μηχανημάτων.

Το 2008 η εταιρεία μεταφέρεται σε νέο ιδιόκτητο χώρο έκτασης 15 στρεμμάτων, στο 6ο χλμ. Κομοτηνής-Παραδημής. Οι νέες εγκαταστάσεις καλύπτουν έκταση 1190τ.μ., από τα οποία τα 220τ.μ. είναι Γραφεία και Έκθεση, με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για τη δική σας καλύτερη και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Το 2013 ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Γεώργιος Ξανθόπουλος, έχοντας ήδη τη δεύτερη γενιά στο πλευρό του, παραδίδει τα ηνία της εταιρείας στον γιο του Χρήστο, ο οποίος συνέχισε με μεράκι και αγάπη την ανοδική πορεία που χάραξε ο πατέρας του, βγαίνοντας το 2016 με τα κουφώματα αλουμινίου & PVC στην αγορά του εξωτερικού, με νέο όραμα και νέο όνομα ARCH WINDOWS.
 
 
Κατάλογος Εταιρειών
Διελάσεις Αλουμινίου
Εξαρτήματα Αλουμινίου
Αντικωνωπικά Συστήματα
Μοτέρ - Αυτοματισμοί Ρολών
Ρολά Αλουμινίου
Θωρακισμένες Πόρτες
Κάγκελα Αλουμινίου/ΙΝΟΧ
Τοξωτά Κουφώματα


Τελευταία Ενημέρωση

30/11/2017 - ΝΕΕΣ ΤΟΤΕΕ & ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ


Στις 17.11.2017 δημοσιεύθηκε στο Τεύχος ΒΆ 4003 της Εφημερίδας της Κυβέρνησης η Αριθμ. ΔΕΠΕΑ/οικ. 182365 Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία εγκρίνονται οι ΤΟΤΕΕ 2017.

Περισσότερα...

21/8/2017 -Από την ερχόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατΆ Οίκον»


Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η ενεργοποίηση του δεύτερου ενδιάμεσου προγράμματος «Εξοικονομώ κατΆ Οίκον», έπειτα από κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης

Περισσότερα...

11/11/2016 - Αναβαθμισμένο το 6ο Συνέδριο Κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ
Θερμή υποδοχή και υψηλού επιπέδου φιλοξενία στην πόλη της Κοζάνης. Έπεσε η αυλαία με ιδιαίτερη επιτυχία, δίνοντας ελπίδα για καλύτερες μέρες σε ένα κλάδο που το αξίζει και "κοιτάζει μπροστά".

Περισσότερα...

Κατάλογος Εταιρειών

 
Διελάσεις Αλουμινίου
Εξαρτήματα Αλουμινίου
Αντικωνωπικά Συστήματα
Μοτέρ - Αυτοματισμοί Ρολών
Ρολά Αλουμινίου
Θωρακισμένες Πόρτες
Κάγκελα Αλουμινίου/ΙΝΟΧ
Τοξωτά Κουφώματα

Πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον

Επιδοτήσεις για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε κατοικίες
   

Εκθέσεις - Συνέδρια - Εκηλώσεις

Δείτε τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί
   

Προσφορές Κατασκευαστών

Δείτε τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί
   
   

Βρείτε μας
στο
Facebook

© 2010 - ealouminio.gr | All Rights Reserved  

Web Design & Web Development:
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου